طريقه عمل فاهيتا الفراخ
ليها طريقه مميزه معانا ومقاديرها هتخلي طعمها مميز ليها وكمان ليها تركات فيها هتخليها جميله ولها طعم خاص جدا وكمان نقدار
نعملها في العزومات كمان وهتتشرفي بطريقه فاهيتا الفراخ وممكن تقديمها مع المخللات وممكن طحينه
مكونات الفاهيتا الفراخ المصريه بتاكتها
١_ كيلو من البانيه الفراخ
٢_ عدد ٢فلفل احمر
٣_عدد ٢ فلفل اصفر
٤_عدد ٢ىفلفل اخضر
٥_ ربع كيلو زتون من اخضر مخلي
٦_ عدد ٢ بصل متوسطه الحجم
٧_بهارات الفراخ وكمان بهارات الفاهيتا
٨ _خلطه البهارات البرجر
٩_معلقه كبيره من الصيا صوص
١٠_ معلقه كبيره من الزيت
١١_معلقه كبيره من الزبده
١٢_فينو علي عدد الافراد
١٣_مايونيز علي قد الطلب
مكونات بهارات فاهيتا الفراخ :
١_بهارات الفراخ
٢_معلقه صغيره فلفل اسود
٣_معلقه صغيره كمون
٤_ معلقه صغيره بابريكا
٥_ معلقه صغيره كسبره ناشفه
٦_مغلقه صغيره بصل بودره
٧_معلقه كبيره ملح ابيض
٨_معلقه صغيره من الكركم والكاري
طريقه عمل فاهيتا فراخ بتكتها وحركتها :
نقوم بوضع الزيت والزبدة البلدي ثم نضع الفراخ فقط ثم نقوم بتقلبها حتي تبيض تمام وتنزل عرفها وثم تقلب جيدا حتي تصبح
حتي تنشف من عرفها ثم نقوم بوضع البصل مع التقليب المستمر ثم نقوم بوضع الفلفل الاحمر والفلفل الاصفر ثم الفلفل الاخضر
ثم نضع البهارات الفراخ وبهارات البرجر ودي طبعا الخطوه الأهم ثم نضع الفلفل الاسود والبابريكا والصيا صوص ثم نضع الكمون
والكسبره الناشفه والملح الابيض ثم تقلب جيدا حتي حتي يندمج ويتسبب من بعضه ثم يتم رفعها من علي النار وتحضر الفينو للتقديم نضع
مايونيز طبقه منه ثم نضع الفاهيتا الفراخ ونضع عليها الزتون المخلي ونقوم بتقديمها مع المخلل المفضل لدي أفراد الاسره
حلو اوي 😍
ردحذفعسل
ردحذفقمر
ردحذفمقال رائع
ردحذفحلو جدا
ردحذف