مكرونه بالبشاميل والجبنه الموتزاريلا
طريقه عمل المكرونه البشاميل بتكتها وحركتها في اقل من ساعه
المكالمكرونه بالبشاميل من الاكلات اللي بيحبها بعض الناس في مصر والوطن العربي والاوروبي وتكون أكثر الاكلات المحبه في
المناسبات وممكن نعملها باللحمه وكمان ممكن نعملها الحشوه ابالسجق وفي طبعا تركات حلوه هو هتخلي الجيبنه حلوه وكمان
طعم المكرونه تكون خفيفه ياله تعالوا نشوف طريقه عمل المكرونه
رونه بالبشاميل من الاكلات اللي بيحبها بعض الناس وتكون أكثر الاكلات المحبه في المناسبات وممكن نعمباللحوكممكن لحشوه الفراخ ياله تعالوا نشوف طريقه عمل المكرونه
★مكونات المكرونه البشاميل
١.كيلو مكرونه
٢. نصف كيلو لحمه مفرومه
٣. كيلو ونصف لبن
٤.نصف كيلو جبنه موتزاريلا
٥. ٣ قطع جبنه كيري
٦.معلقه صغيره فلفل اسود
٧.معلقه كبيره زبده
٨. اثنين معلقه كبيره دقيق
٩. معلقه صغيره نوعين من البهارات ١-الفلفل الاسود ٢_جوزت الطيبه
★طريقه عمل اللحمه المفرومه :
ثلاث بصلات متوسطه الحجم يتم تقطع البصل شرائح صغيره ثم اثنين قطع من الفلفل الرومي أو الفلفل البارد وثم نقطع الفلفل شرائح صغيره ونضع اللحمه مع المكونات علي نار متوسطه ثم نضع بهارات اللحمه وجوزت الطيبه والفلفل الأسود والبابريكه الحمراء تضع علي النار نصف ساعه مع التقليب بطئ
♥️♥️♥️♥️
ردحذفأهلا . رااااااااائع
ردحذفووووواووووو وصفه سهله وكمان جميله طبعا هجربها
ردحذف