-->
طريقه عمل الفراخ البلدي  المصريه

طريقه عمل الفراخ البلدي المصريه

الارز  الابيض المصري  الملوخيه الخضره علي أصولها بالطريقه المصريه

الارز  الابيض المصري 

الملوخيه الخضره علي أصولها بالطريقه المصريه


 
طريقه عمل الفراخ البلدي المصري علي اصولها

  1.      طريقه عمل الفراخ البلدي المصري مع الملوخيه والأرز الابيض المصري
     


  • طريقه عمل الفراخ البلدي بكل اسرار وطعمها اللذيذ الجميل الارز المصريه علي الطريقه وتركتها الجميله في الفراخ البلدي 
  •  والملوخيه الخضره الجميل اللي ليها طعمها وريحتها وسر عمل الملوخيه البلدي موجود هنا وبس وبطريقه مميزه وجميله

  •    وكمان طريقه عمل الارز الابيض المصري الجميل من ضمن وصفتنا الجميله 

مكونات الفراخ البلدي المصري: 

  • 1_عدد واحده من الفراخ البلدي المصري
  • ٢_معلقه كبيره من الملح 
  • ٣_معلقه صغيره من بهارات الفراخ
  • ٤_عدد واحده من الطماطم 
  • ٥_عدد واحده من الفلفل البارد
  • ٦_عدد ثلاث من فصوص الحبهان 
  • ٧_عدد واحده من البصل المصري

  • طريقه عمل الفراخ البلدي المصري علي أصولها :

  • نضع اناء طريقه عمل الفراخ البلدي المصري علي أصولها  به ماء ويترك حتى يتم الغليان ثم نضع الفراخ

  •  البلدي المصري ونضع الملح ثم نضع بهارات الفراخ ثم نضع الطماطم ثم نضع فصوص الحبهان ثم نضع

  •  الفلفل ثم الفلفل البارد ثم نضع البصل   ونضع علي النار حتي يتم الاستواء لمده نصف ساعه 

  • مكونات الملوخيه المصريه :

  • ١_ ربع كيلو من الملوخيه الخضره المصريه
  • ٢_ عدد معلقه من الكسبره الناشفه 
  • ٣_ معلقه كبيره من الثوم المهروس 
  • ٣_عدد معلقه كبيره من الزبده البلدي 

  •   طريقه تحضير الملوخيه الخضره المصريه 

  • يتم وضع  وإناء به معلقه كبيره من الزيت ثم يتم وضع الزبده البلدي ثم يتم وضع الثوم المهروس حتي
  •  يتم تحميله  ثم نضع الكسبره الناشفه  ثم يتم وضع الملوخيه المصريه ونقليها جيدا بالثوم ثم نضع
  •  الشوربه علي قد الملوخيه حتي يتم تسويتها
  • ارز البيض المصريه بالطريقه الم

  • طريقه عمل الارز الابيض المصري

  • _ 1كيلو الارز الابيض المصري 

٣_ ومعلقه كبيره من الزيت 

  • ٤ط_معلقه كبيره من الزبده البلدي       

  • طريقه تحضير الارز الابيض المصري :

  • نقوم بوضع الزبده والزيت في وعاء  كبير ثم نضع الارز ويتم تقليبه جيدا ثم نقوم بوضع السريه ثم 
  • يتم وضع الملح الابيض المصري   ونضع علي النار لمده لاتقل علي نصف ساعه حتي يتم تسويتها
  • فراخ البلدي المصري  مع الارز الابيض والملوخيه الخضره المصريه



  •      




الارز  الابيض المصري  الملوخيه الخضره علي أصولها بالطريقه المصريه

تعليقات

إرسال تعليق