الارز الابيض المصري |
طريقه عمل الفراخ البلدي المصري علي اصولها |
طريقه عمل الفراخ البلدي المصري مع الملوخيه والأرز الابيض المصري
طريقه عمل الفراخ البلدي المصري مع الملوخيه والأرز الابيض المصري
- طريقه عمل الفراخ البلدي بكل اسرار وطعمها اللذيذ الجميل الارز المصريه علي الطريقه وتركتها الجميله في الفراخ البلدي
- والملوخيه الخضره الجميل اللي ليها طعمها وريحتها وسر عمل الملوخيه البلدي موجود هنا وبس وبطريقه مميزه وجميله
- وكمان طريقه عمل الارز الابيض المصري الجميل من ضمن وصفتنا الجميله
مكونات الفراخ البلدي المصري:
- 1_عدد واحده من الفراخ البلدي المصري
- ٢_معلقه كبيره من الملح
- ٣_معلقه صغيره من بهارات الفراخ
- ٤_عدد واحده من الطماطم
- ٥_عدد واحده من الفلفل البارد
- ٦_عدد ثلاث من فصوص الحبهان
- ٧_عدد واحده من البصل المصري
- طريقه عمل الفراخ البلدي المصري علي أصولها :
- نضع اناء طريقه عمل الفراخ البلدي المصري علي أصولها به ماء ويترك حتى يتم الغليان ثم نضع الفراخ
- البلدي المصري ونضع الملح ثم نضع بهارات الفراخ ثم نضع الطماطم ثم نضع فصوص الحبهان ثم نضع
- الفلفل ثم الفلفل البارد ثم نضع البصل ونضع علي النار حتي يتم الاستواء لمده نصف ساعه
- مكونات الملوخيه المصريه :
- ١_ ربع كيلو من الملوخيه الخضره المصريه
- ٢_ عدد معلقه من الكسبره الناشفه
- ٣_ معلقه كبيره من الثوم المهروس
- ٣_عدد معلقه كبيره من الزبده البلدي
- طريقه تحضير الملوخيه الخضره المصريه
- يتم وضع وإناء به معلقه كبيره من الزيت ثم يتم وضع الزبده البلدي ثم يتم وضع الثوم المهروس حتي
- يتم تحميله ثم نضع الكسبره الناشفه ثم يتم وضع الملوخيه المصريه ونقليها جيدا بالثوم ثم نضع
- الشوربه علي قد الملوخيه حتي يتم تسويتها
- ارز البيض المصريه بالطريقه الم
- طريقه عمل الارز الابيض المصري
- _ 1كيلو الارز الابيض المصري
٣_ ومعلقه كبيره من الزيت
- ٤ط_معلقه كبيره من الزبده البلدي
- طريقه تحضير الارز الابيض المصري :
- نقوم بوضع الزبده والزيت في وعاء كبير ثم نضع الارز ويتم تقليبه جيدا ثم نقوم بوضع السريه ثم
- يتم وضع الملح الابيض المصري ونضع علي النار لمده لاتقل علي نصف ساعه حتي يتم تسويتها
ي عسل ي عسل عاوزه ادوق 😂😍😍♥️
ردحذفإنشاء الله ربنا هيوفقك
ردحذفحركاتك وتريكات حلوه اوووي
ردحذف